Pokud se vám e-mail nezobrazil v pořádku, klikněte zde.
 
facebook twitter
 
 
Vážení přátelé,
nasadili jsme jako první webhoster v ČR nový operační systém Windows Server 2016 na sdílený hosting. Podívejte se, v čem je lepší. Mimoto jsme pro vás zlevnili další oblíbené domény. Které to jsou, se dozvíte v našem pravidelném zpravodaji.
 
Tým internetové divize společnosti ZONER
 
 
Windows Server 2016 na sdíleném webhostingu
 
Windows Server 2016 na webhostingu
 
Na sdíleném webhostingu jsme aktivovali jako první webhoster v ČR nový operační systém Windows Server 2016, kterým plánujeme v blízké budoucnosti nahradit starší verze Windows Server. Jaké výhody přináší?
 
Nová verze umožňuje snadný přechod na rychlejší protokol HTTP/2, který přináší bezpečnější a rychlejší komunikaci mezi serverem a prohlížečem vašeho návštěvníka. Samozřejmostí je i u této verze podpora SNI (Server name indication), díky které nemusíte vyhrazovat každému SSL certifikátu samostatnou IP adresu, a automatizované nasazení SSL certifikátu.
 
Více informací najdete na CZECHIA.COM
 
 
Akce na nové domény
5 domén s výraznou slevou
 
Máme pro vás pět domén, u kterých jsme rapidně snížili cenu. Právě teď si výhodně zaregistrujete domény ONLINE, LIFE, TODAY, INFO a SHOP. Akce je ale časově omezena. Rozšiřte své doménové portfolio o nové domény ještě dnes.
 
Například doménové koncovky LIFE a TODAY si zaregistrujete místo 739 Kč za skvělých 149 Kč bez DPH. Původní cenu jsme na chvíli škrtli i u domény SHOP, kterou využijí nejen majitelé e-shopů. Během akce ji získáte místo 1199 Kč již za 349 Kč bez DPH.
 
Neváhejte a vyberte si svou doménu na CZECHIA.COM
 
 
Nový Chrome 56 aktivně upozorňuje na absenci HTTPS
 
Prohlížeče upozorňují na absenci HTTPS
 
Je tu další důvod, proč přejít na šifrovaný HTTPS protokol. Nová verze prohlížeče Google Chrome 56 (stejně jako poslední verze Firefoxu) upozorňuje uživatele na nebezpečné formuláře, které odesílají citlivé informace přes HTTP místo šifrovaného HTTPS.
 
Pokud nemáte web na HTTPS, je nejvyšší čas to změnit. K zapnutí HTTPS potřebujete SSL certifikát. Nevíte, který vybrat? Obraťte se na profesionální podporu největšího prodejce SSL certifikátů v České republice - SSLmarket.cz. Zvolte si SSL certifikát a zbavte se varování nezabezpečeno.
 
Více se dozvíte na SSLmarket.cz
 
 
Tipy a triky
Tipy a triky
 
Protokol HTTP/2 postupně nahrazuje starý protokol HTTP 1.1. Je výrazně rychlejší, spojení se serverem probíhá efektivněji a komunikace s prohlížečem je plně šifrovaná. Podívejte se, jak si jednoduše ověříte, zda webový server podporuje HTTP/2.

Jak si ověřit podporu HTTP/2 na serveru

 
 
Novinky a aktuality měsíce
 
     20. 02.   Máte e-shop na inPage? Již od 1. března si zde budete moci nastavit EET
     15. 02.   Podívejte se, jaký byl vývoj zobrazování SSL certifikátů v prohlížečích
     10. 01.   Přečtěte si článek o aplikaci pro bezpečnou šifrovanou komunikaci - Signal
 
 
ZONER software, a.s.
Jedná se o obchodní sdělení pro zákaznický účet CZ-<%id%> s e-mailovým kontaktem <%email%>. Na tento e-mail prosím neodpovídejte. Ceny jsou uvedeny bez DPH. V případě potřeby nás můžete kontaktovat na tel: 603 196 637, e-mail: admin@zoner.cz
Pokud si nepřejete dostávat novinky, klikněte zde.
 
image right